Logo Dans og Toner   Home   Om oss  Forestillinger   Uttalelser   Avisomtaler

 Dans for Deg

"De formidlet glede, dramatikk, kjærlighet, lidenskap, frustrasjon, sårbarhet og styrke. Alt gjennom dans og musikk. En imponerende og humoristisk forestilling av stiftelsen Dans og Toner. Forestillingen gav noe til alle og enhver med sitt lekende konsept, gode dansere og en overbevisende Peter Lodwick."
Romsdals Budstikke

”Ballett møtt med trampeklapp: Som ballettanmelder må jeg bare slutte meg til elevenes trampeklapp og begeistrede plystring. Her var det solid koreografi, samstemthet mellom utøverne og sterke, åpne uttrykk og mimikk”.

Aftenposten

 

”Det var fengslende og imponerende å møte kunstnere av internasjonal klasse. Grasiøst og vakkert”.

Bømlo Nytt

 

"Denne danseforestillingen gav mersmak! Jeg har sjelden sett ungdommen så lydhøre.
Danserne vekslet fra det myke grasiøse og romantiske til det voldsomme, spenstige,
halsbrekkende og av og til det mystiske - ungdommen gapte!"
Sandefjord Blad

 

"Et lekende konsept med dyktige kunstnere - dette var kunstformidling som gikk rett hjem!"
Sande Avis

 

 "Tusen takk for en fantastisk forestilling. Allerede da vi møtte dere opplevde vi positivitet. Dere var lette å kommunisere med, var hyggelige og takknemlige. Samtidig lyste det profesjonalitet av dere. Elevene tok svært godt imot forestillingen. Dans er alltid kult, mange av elevene har nok en hemmelig drøm om å bli danser. Derfor er det så betydningsfullt at de får muligheten til å oppleve dans på et slikt høyt nivå. Tusen takk til Krister  og Marit. Takk også til Peter. Din folkelige men samtidig profesjonelle måte å presentere musikken på var unik. Vi opplevde et samspill med danserne av høy klasse som elevene snakket om etterpå. Du hadde også evnen til å kommunisere på en humørfullt måte. Det gjorde sitt til at vi alle senket skuldrene og nøt musikken og dansen. Under evalueringen som vi lærere hadde etter forestilling, var ordet "suverent" på alles lepper. Takk !!!!!!"
Landro skule

"Det var stor enighet blant personalet og blant elevene at dette var en super forestilling. "Den beste forestilling " så langt, sa en elev. Som rektor vil jeg si meg enig. Glimrende, med balanse mellom det komiske og det seriøse.
Anbefales videre til andre!".
Fauskanger barne- og ungdomsskule

"Det var ei flott forestilling som fengde borna. Dei var lydhøre og gav etterpå uttrykk for at det hadde vore svært kjekt. Kunstnarane var utruleg dyktige i faget sitt og dei hadde evne til å trollbinda sitt publikum".
Tørvikbygd skule

"Vi synes alle at dette var noe av det beste vi har sett av forestillinger som har vært vist på skolen vår. Forestillingen holdt et høyt profesjonelt nivå, og musikken og dansen fenget. Kunstnerne hadde en svært god kontakt med barna, og de fikk med seg alle, ikke minst fordi Peter Lodwick presenterte stoffet på en så morsom og humoristisk måte".
Hjelteryggen skule

Forestillingen "Dans for deg", som dere viste i Øystesehallen for litt siden, var en festforestilling for våre elever og personale. Fengende musikk, humørfylte kommentarer med god kontakt til målgruppen (elevene).Danserne hadde høyt kunstnerisk nivå, og fanget elevenes oppmerksomhet og engasjement fra første øyeblikk. Alt i alt en flott forestilling! Hjertelig takk!
Øystese ungdomsskule

"Elevar og lærarar opplevde forestillingen positivt og berikande. Fin variasjon mellom musikk og dans, humor og alvor! Vi opplevde kuntnarane positive og imøtekommande. De var flinke å kommunisere med elevane. Musikaren gjorde en flott jobb! Dansarane så på oss og møtte oss. Et spennande kunstuttrykk me ikkje får så ofte her i bygdene. Ei elev sa det slik: ”Eg likte når dei dansa rolige bevegelsar som om dei var vår og haust. Det var ei forteljing i dansen. Eg synes vi skulle ha klappa enda meir for dei!”
Øystese barneskule

"Ei flott forestilling bundet artig sammen av musikeren! For elevane var nok dette ei ny kunstform, men dei fleste følgde interessert med og likte det dei såg. Innslaget med komposisjon ved hjelp av elevane var populært! Det var positivt å ha kunstnarane så nært, slik at ansiktsuttrykk var lett å sjå. Fint samansatt program med variasjon i musikk. Dyktige dansarar!! Peter Lodwick med sin humor var eit pluss for programmet!"
Gjerde skule

 

"Vi vil med dette takka dykk for ei fantastisk fin forestilling. Elevar og lærarar er samde om at dette er noko av det beste vi har hatt.  I tillegg til at aktørane var svært profesjonelle, var sjølve forestillinga noko utan om  det vanlege. Dansing - på dette planet - var fasinerande - og elevane oppdaga straks at dette ikkje var amatørar. Den variasjonen dansarane viste, lærte oss breidda i kva dans kan vera. Det var ei estetisk oppleving der rørsle og musikalitet følgdest åt på ein overtydande måte."
Lindås Ungdomsskule

"Vi hadde den store glede å være med på "Dans for Deg" forestillingen ved Gilje skole. Det er bare en ting å si: helt fantastisk. Dyktig musiker og dansere som fengslet elevene fra første stund. Elever og lærere hadde en fantastisk opplevelse. Terningkast : 6 "
Meling Skole

"Me har idag hatt gleda av å få ei musikk og danseoppleving frå 1 flink musiker og 2 flinke dansere. Å senda så profesjonelle aktørar på turen er å ta elevane (og oss vaksne) på alvor! Me fekk ei fellesoppleving som vekte begeistring hjå elevane våre!  Takk skal de ha! "
Svortland skule

"Takk for fantastisk framføring på Rommetveit skule! Det var berre heilt fantstisk korleis de trollbatt elevane (og lærarane). Dei gløda og tindra under heile framsyninga og gjekk ut med stjerner i augo. Heilt topp ! De var allle tre veldig flinke til å kommunisera med publikum. Peter verbalt så vel som musikalsk (han sjarmerte dei i senk) og de dansarar med alle dei ulike uttrykk. Eg syns det var flott at dei fekk oppleva allsidigheten og uttrykksmulighetane i dans. Har og snakka med andre lærarar som alle er enige om at dette var ein av dei finaste fellesopplevingne me har hatt !!!! "
Rommetveit skule

"Hei og hjertelig takk for en glimrende framføring! Elevene og lærerne, inkludert undertegnede, var samstemte og mente at dette var imponerende og at flere skulle hatt mulighet til å se forestillingen !! Vi håper dere får mulighet til å komme tilbake seinere også. Det er kjekt å se profesjonelle artister i aksjon, spesielt når prestasjonene og samspillet er så godt som her. Kommunikasjonen med elevene var også god - selvom det var langt fram til scenekanten - og det å lage en sang "på sparket" gikk jo rett hjem. Det sier jo sitt om både dans og musikk at en av gutta kommer og ber om autografene, og dette var den tøffeste gutten i klassen! "
Enge skule

"Dans for deg" var eit flott møte med kunstretningar som ein i skulen ikkje alltid maktar å ta godt nok vare på. Vi møtte tre fantastisk dyktige kunstnarar. Musikk og dans i eit uvanleg flott samspel. Strålande! Ein ser fram til neste gong Dans og Toner kjem på vitjing!"
Skånevik skule
  

 

"Intet kan bære fantasien som dansen. Intet kan løfte følelsene som musikken. - Christer behersker Jorden med sine føtter. Marit løftes forbi Månen, - og rører ved stjernene. Og Peter behersker Universet - fantasien."
Iveland Skole

"En utrolig flott forestilling som falt i smak hos de unge som gav stående applaus etterpå, og som nesten ikke ville gå! Alt dette takket være utrolig dyktige kunstnere og herlig humor. Takk til dere alle!" 
Sunde skole

"Trioen fra Dans & Toner trollbandt elevene ved Åssiden videregående skole med "Dans for Deg" - en uttrykksfull og direkte forestilling som kommuniserte med publikum."
Drammens Tidene 

"Dans for Deg" ble en dans rett inn i hjertene på de unge! Med sin musikk trollbandt Peter Lodwick publikum. Dette var et kulturelt mangfold!"
Lokalavis, Kongsberg

"Vil med dette rekke en stor takk for en fantastisk forestilling! Fremføringen var svært profesjonell og gikk "rett hjem" hos elevene. Musiker og dansere viste en spilleglede som smittet over på publikum og skapte en flott atmosfære blant elevene. Tilbakemeldingene har vært entydige positive. Kom gjerne tilbake!"  
Bygland skule

"En fantastisk forestilling! Kunstnerisk helt på topp og meget god kontakt med elevene."
Vesterøy skole

"Strålende! Alle 6ere på terningen. Elevene var kjempe begeistret. Velkommen tilbake, når som helst!"
Krokemoa skole

"Topp dansere og musikk. Super publikumskontakt og utstråling! 
Morsomt med komponering på stedet."
Unneberg skole

"En fantastisk forestilling som tok elevene med storm!! Morsom musikk med utrolig
uttrykksfulle dansere!"
Kvelde skole

"En meget god forestilling som fenget publikum. Stikkord: Kreativitet, Humor, Variasjon, Eleganse, Stor faglig dyktighet innen musikk og dans, Stor kontakt mellom scene og sal! Flott levert!" 
Fjære U skole

"Elever og lærere er enstemmig enig om at dere ga oss en fantastisk opplevelse. Variasjonen mellom musikk, samtale og dans var flott. Det at musikeren Peter Lodwick var så full av humor og glede smittet over på tilskuerne. Han imponerte storlig med sin "øyeblikks-komposisjon". Flott å se så flinke, profesjonelle dansere."
Framnes skole

"En spennende, vakker og morsom forestilling. Vi er svært begeistret og takknemlig for at elevene våre får slike opplevelser!"
Fevang skole

"Elevene var aktivt med. Alle var strålende fornøyd med forestilling og fremføring!"
Mosserød skole

"Takk for flott forestilling! Formidling av dans og musikk som engasjerte elevene." 
Store Bergan skole

"Dere talte i et nytt språk for oss: dans og musikk. Dere gjorde det vakkert og morsomt, med følelse og stil, engasjerende og betagende. Det lå stor faglig dyktighet bak forestillingen og den pedagogiske utfordringen taklet dere suverent!"
Harestua ungdomsskole

"Takk fra skolen for en eminent musikk- og danseforestilling!"
Øyer ungdomsskole
 

"Denne forestillingen var med på å åpne øynene mine for dans. Jeg skjønte at dans er noe alle mennesker har gjemt inne i seg en plass og jeg forstod at det er viktig at alle får mulighet til å danse.
Jeg synes det var kjempeflott og fikk lyst til å danse selv!"
Elev, Finnfjordbotn vg. skole